Menukaart

Voorgerechten:
Franse uiensoep                                                 €  7,50
Rijk gevulde groentesoep met balletjes         €  8,50
Parmaham met meloen                                    € 12,50
Salade met gerookte eendenborst en
frambozendressing                                           € 14,50
Gerookte zalm met toast                                  € 15,50
Hollandse garnalencocktail                             € 16,50
Gamba’s in knoflookolie                                   € 16,50

Hoofdgerechten:
Alle gerechten worden met bijpassende
garnituren geserveerd.
Hele gebraden maïskip                                     € 23,50
Gebakken entrecote met pepersaus              € 26,50
Kalfsentrecote met tomaat, brie en spek      € 26,50
Hete gamba’s met pasta en roomsaus          € 27,50
Lams Carré van de grill met tijmsaus            € 29,50
Verse visgerecht naar keuze                       € dagprijs

Dessert:
CATCH verassings dessert                               €  9,50
Kaas plateau met Frans en
Hollandse kazen                                                € 12,50

Drankjes:
Frisdrank en bier                                  €   2,50 per blik
Witte wijn- chardonnay of
Sauvignon blanc                                  € 19,50 per fles
Rode wijn                                              € 19,50 per fles
Sterke drank                                         €  5,50 per glas